Even voorstellen

hallo,

wij zijn een, vind ik zelf :), superleuk gezinnetje: de baas (ikke ;)), de pcverslaafde superpapa Danny, de commandante Noortje en de rotverwende Isaak.

Waarom dit volgestouwde internet vervelen met de zoveelste blog? Omdat ik er emotioneel zelf behoefte aan heb. Dus al leest geen kat dit (maar ik heb al gehoord dat minstens mijn familie fan wordt :)), ik zal er heel wat aan hebben.

Hetgeen ons leven momenteel het meest beheerst, is de aandoening van onze zoon: Spina Bifida. Ik hoop hier zen te worden om een goed evenwicht te vinden tussen het alledaagse leven en deze stoorzender. Tussen de ziekenhuisbeurten, kine en verzorging door zijn wij gewoon Lies, Danny, Noortje en Isaak. Een gezinnetje met emoties, behoeften en vooral veel liefde!

Lies

Danny en ik

Toen we nog met ons tweetjes waren...

Noortje en Isaak

... na veel oefenen: Noortje en Isaak

Advertenties

6 Reacties to “Even voorstellen”

 1. Marleen Says:

  Beste Lies,

  Ik vind het net héél erg mooi dat je Isaak hebt gehouden. Je doet je kind toch ook niet weg wanneer het op 10-jarige leeftijd zijn benen verliest? Nee, het is jullie schatje en hij kon gelukkig worden, dus ga ervoor.

  Trouwens, véél liefde krijgen thuis is al één héél grote voorwaarde voor geluk, misschien véél meer dan zelfstandig kunnen lopen….
  Dus ik vind het zeer begrijpelijk dat je hem wou houden, en ik denk echt dat ik het ook niet anders had kunnen doen.

  Het is je kindje, je hart.

  Liefs

 2. alketa delias Says:

  beste lies. ik heb gelezen in flair uw verhaal. ik ben de mama van luna , zij heb de zelfde ziekte als u zoon, in de begin was mijn wereld ingestoort maar nu kunen wij niet misen. zij is 4jaar en half, zij ga naar buitengewoon onderwijs maar op de inteligentie zij heb hooge Q dus zal met isaak ook zal zo zijn die zij heel slim. wij wonen in antwerpen , ik had geen uitleg gehad van mijne doktor toen ik zwanger was dus voor me was in eens verschkrikelijk pijn ik kon niet geloven da mijn dochter niet lopen nog altijd nog moelijk heb ik met leftijdgenoten van haar maar ja kon niet anders ik heb niet gekozen en zij ook niet voor haar handicap, maar ik maak me nog altijd zorgen voor later omdat de maatschapij is vel hard en ik vet niet hoe mijn dochter kan een plaats nemen en reageren , afvachten e. Da was mijn verhaal. ik wens jullie heel veel geluk met twe kindjes GRTJ MAMA VAN LUNA_STOOP

 3. Rosa Volders Says:

  Hallo Lies,
  Hoe is het met Isaak? Ik las daarnet op facebook dat je vandaag in UZ bent! Het is nu te laat om nog langs te komen want ik heb nog koorrepetitie. Had ik dit vroeger geweten dan had ik nog even langs gekomen! Je weet dat je altijd mag bellen om hier te komen slapen hé!
  Heel erg bedankt voor de lekkere truffeltjes die je voor ons hebt achtergelaten bij ons Kirsten!
  Nog heel veel groetjes en héél véél beterschap voor Isaak!
  Tante Rosa

 4. sandra Says:

  hey vol bewondering las ik jullie verhaal in flair !
  kheb zelf een tante die ook aan spina bifida lijd, zij is ondertussen bijna 50 jaar, ondanks alle tegespraak van dokters vroeger zou zij nooit kunnen stappen, nooit kunnen kinderen krijgen, zij kan wel stappen, heeft 2 prachtige gezonde kinderen, kortom alles is dus mogelijk !!
  kzie dat jullie alles doen voor jullie kinderen chapeau !!

  dikke knuffel voor jullie en de kindjes

 5. Ilse Maricau Says:

  Hey Lies,

  Vorige dinsdag gingen mijn man ik naar de welness. Na de sauna wou ik wat verpauzen in de de sofa en nam ik de flair bij de hand. Na wat artikels diagonaal te lezen kon ik mijn eigen ogen niet geloven. Mijn beste vriendin die ik ondertussen al 13 jaar niet meer gezien of gehoord heb, zie ik voor mij. Ik las je artikel en ik kreeg er kippevel van. Ik heb al je blog gelezen van voor naar achter en van achter naar voor, jou schrijven verdient echt wel een dikke duim!!
  Ik hoop dat je met veel plezier dit bericht leest en mij verder wil contacteren.
  Veel liefs en dikke knuffels ( ik weet dat je echt wel een knuffelbeest bent) vanwege Ilse Maricau .

 6. Patrick Vandelanotte Says:

  Hé, Ilse, je tekstje rond plopsaland vind ik OK… Heb je zin om dit te laten verschijnen als een collumn in de nieuwsbrief van GRIP ? Bel mij even: 0496 293 111 – Patrick Vandelanotte, coördinator GRIPvzw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: